MIROTIĆ NAVIJA ZA PARTIZAN? As Barselone "ujeo za srce" sve Grobare, Delije LIKUJU!

Autor:

Sport

07.09.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaški as Nikola Mirotić je objavio zanimljivu fotografiju na Instagramu koja će izazvati navijački "rat" između Delija i Grobara u Srbiji.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić na meču sa Crvenom zvezdom

Naime, Nikola Mirotić se izjašnjava kao Srbin i veliki je poštovalac srpskog sporta.

Košarkaš Barselone ne krije da je navijač Partizana od malih nogu, ali poznato je da i sa navijačima Crvene zvezde ima veoma korektne odnose, najviše zbog humanitarnih akcija koje organizuje za srpski narod.

Međutim, fotografija koju je objavio na Instagramu će izazvati dosta komentara, pošto je Nikola okačio svog naslednika u majici Crvene zvezde sa natpisom "Šampioni".

Foto: instagram.com/nikolamirotic33

Sin Nikole Mirotića u majici Crvene zvezde

- Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili- pričao je Mirotić 2011. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading