HRVATI LIKUJU ZBOG POBEDE NAD PARTIZANOM: Obradović BESNEO nakon poraza - najviše stradao Dangubić!

Autor:

Sport

02.09.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana sinoć je poražena od zagrebačke Cibone rezultatom 71:64 na startu turnira u Opatiji,

Republika

Foto: Tanjug/AP

Veoma neprijatan poraz Obradovićeve ekipe

''Cibosi'' su ovom pobedom pokazali da imaju veoma talentovan i perspektivan tim, pa bi sa iznenađenjima mogli da nastave i u toku sezone ABA lige.

I dok je u srpskim medijima ova utakmica izazvala veliku pažnju, na vodećim hrvatskim portalima je ovoga jutra teško pronaći i rezultat utakmice, a kamoli nešto više.

Izuzetak je portal ''Večernjeg lista'', koji je Ciboninu pobedu nazvao senzacionalnom.

''Senzacija u Opatiji: Cibona pobedila deset puta skuplji Partizan!'', naslov je njihovog teksta u kom se, između ostalog, prenosi i zanimljiva izjava novog trenera Pezara Ace Petrovića koji nije očekivao Cibonu u finalu.

- Cedevita Olimpija za nas je ovog trenutka veliki skalp pa sam rekao Golemcu da me zeznuo jer ja bih više voleo da u petak igramo protiv Cibone nego protiv Partizana koji je za nas, u ovom času, nešto preveliko. A Cibona bi bila utakmica po našoj meri - rekao je Petrović posle pobede njegovog Pezara nad Cedevita Olimpijom, a pre duela Cibone i Partizana.

Kada je u pitanju ekipa Partizana, ''Večernji'' piše da je trener Obradović bio veoma ljut posle utakmice i da nije davao izjave za medije, uz opasku da danas ''neće biti lako biti u koži igrača Partizana što je osetio i Dangubić kojeg je trener poslao u svlačionicu početkom poslednje četvrtine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading