TRINKIJERI ČUPA KOSU SA GLAVE: Grobari u TRANSU - velika POBEDA Partizana!

Autor:

Sport

01.09.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BAT je doneo presudu kojom je rešen spor između Partizana i bivšeg trenera crno-belih Andree Trinkijerija.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović

Ostoja Mijailović, prvi čovek kluba iz Humske, istakao je da je Partizan prezadovoljan odlukom suda jer će morati da plati deset puta manje nego što je italijanski stručnjak potraživao.

Tačno je da smo dobili presudu BAT po kojoj dugujemo bivšem treneru 70.875 evra na osnovu plata, plus bonus za plasman u četvrtfinale Evrokupa iako te mečeve nikada nismo odigrali. Taj ćemo iznos po presudi i instrukcijama BAT platiti - kazao je Mijailović za "Mozzartsport", pa dodao:

Tačno je i da je predmet tužbe bio iznos od 711.600 evra, uvećan za kamate i troškove skoro na 740.000, ali je tu od samog početka bilo jasno da su i pravo i pravda na našoj strani. Ovo što imamo da platimo je onaj deo Kovid sezone, mi to u postupku nismo ni sporili, ali eto nismo postigli dogovor vansudski, nego tek na sudu - zaključio je Ostoja Mijailović.

Podsetimo, Trinkijeri je, po odlasku iz Beograda, preuzeo minhenski Bajern sa kojim je zabeležio sjajne rezultate u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jovan

01.09.2021 14:06

Neće vam više ni jedan strani trener stati na klupu partizana