NOVAK ĐOKOVIĆ KAO SELEKTOR: Najbolji teniser sveta bacio u trans sve jugonostalgičare! (FOTO)

Autor:

Sport

31.08.2021

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da najbolji teniser sveta Novak Đoković voli košarku, a sada je dao zanimljiv komentar na objavu NBA asa Jusufa Nurkića.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Nurkić je trenirao sa još dvojicom igrača sa prostora bivše Jugoslavije, Ivicom Zubcem i Bojanom Bogdanovićem, što nije prošlo neopaženo kod Novaka.

Rasplamsala se debata o idealnom timu sastavljenom od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, koji bi mogao da se odmeri i sa SAD!

Đoković je u dva komentara dodao još petoricu košarkaša koji bi doneli kvalitet ovom timu, a sa njima u ekipi ovo bi bila grupa igrača za završnicu NBA lige!

- Zamisli još Bogdana i Jokaru sa vama... Kakav USA dream team, najjači bi bili...-prvo je napisao Novak, a zatim dodao i drugi komentar.

 

 

- I Nikolu Vučevića... I Luku Dončića... i Dragića... hahahaha- dodao je Nole, koji je već zamislio tim koji bi bio konkurentan u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading