BOGDAN BOGDANOVIĆ ODRŽAO TRADICIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP KOJI JE OKUPIO PREKO 60 TALENTOVANIH DEČAKA I DEVOJČICA

Autor:

Sport

29.08.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji avgustovski vikend u Beogradu obeležio je početak petog po redu košarkaškog kampa Bogdan Bogdanović, koji je ove godine okupio preko 60 talentovanih dečaka i devojčica uzrasta od 12 do 15 godina.

Republika

Foto: Promo foto

Bogdan Bogdanović sa klincima

Treninzi, revijalne utakmice, motivacioni govori, ali i druženja, dobra energija, bili su deo bogatog rasporeda na terenima KK Dynamic, koji je deci stvorio uspomene za ceo život i motivisao da nastave da se bave košarkom. 

Polaznici kampa tokom prvog dana imali su priliku da razgovaraju sa Bogdanom Bogdanovićem, osnivačem kampa i jednim od najboljih NBA igrača. Ujedno, sa decom su radili iskusni treneri, pomažući im da savladaju nove veštine zahvaljujući kojima će moći da napreduju.

Deo programa tokom vikenda bila je i revijalna utakmica igrača sa posebnim obrazovnim potrebama, članova udruženja Moj red i Živimo zajedno koja organizuju pomoć košarkašima sa posebnim potrebama. 

Republika

Foto: Promo foto

 

 

Budući da je kamp osim na sport, usmeren i na druženje i opuštanje, za sve učesnike pripremljene su i razne zabavne aktivnosti poput odlaska u bioskop i muzičkog programa za koji su bili zaduženi DJ Lea Davogić, i prijatelji kampa Relja Popović i Stefan Cvijović Cvija. 

- Želja mi je bila da deci pružimo iskustvo jednog sportskog kampa, na kom mogu da se druže i uče. Kišovito vreme za vikend nas je malo poremetilo, morali smo da vodimo dosta računa i o Covid19 merama, kako bi deca bila bezbedna, ali smo uprkos tome uspeli da sprovedemo sve što smo planirali, uz sjajnu atmosferu. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u organizaciji. Mi nastavljamo da radimo na promociji košarke, i na tome da omogućimo da što se više dece približi ostvarenju svojih snova - rekao je Bogdanović. 

Tokom proteklih pet godina više od 200 dece prošlo je kroz BB kamp, dok je u 2020. zbog specifičnih okolnosti događaj bio održan u virtuelnoj formi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading