ČOVIĆ OPLEO PO OBRADOVIĆU: To je ljubav do POSLEDNJEG evra, nije iskrena!

Autor:

Sport

29.08.2021

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o raznim aktuelnostima u klubu sa Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Tanjug

Nebojša Čović

Čović je otkrio kada će doneti odluku o ponovnom kandidovanju za mesto predsednika Crvene zvezde.

Još u februaru sam rekao da će odluku doneti moje zdravstveno stanje. Nisam još uvek u takvoj formi za tako odgovoran posao. Nisam neodgovoran čovek. Mislim da će to biti sredina septembra. Klub funkcioniše, tamo rade ljudi koji se trude. Iza nas je najgora sezona koju sam mogao da doživim. Nikada nismo imali goru sezonu. Korona je uradila svoje. Potom su nam se dogodile neke najveće radosti i najveća razočarenja, u smislu trenera kojeg smo tada imenovali, Saše Obradovića. Došlo je do deficita u budžetu. Planirano je na primer 250.000 evra za putovanja. Igramo Evroligu, to je najjače takmičenje u Evropi u bilo kom sportu. Mi smo potrošli 750.000. Planirali smo milion i 750 hiljada karte, a prihodovali smo nepunih 50.000. Kada se sve sabere to izađe oko tri miliona. Uspeli smo to da umanjimo na dva i po miliona - rekao je Čović.

Crveno-beli su protekle sezone osvojili tri trofeja.

Uzeli smo sve što smo mogli da uzmemo. Kup, ABA ligu, domaću ligu. Koliko je ovo rukovodstvo u Zvezdi, osvojili smo 17 trofeja, ne računajući mlađe kategorije.

Čović se osvrnuo i na trenutni tim Crvene zvezde.

- Imamo respektabilan, jako dobar tim. Ostaje još jedan igrač da se dovede, bar po treneru – centar. Vidim priču oko Lesora. On jeste u razmišljanjima, ali i neki drugi. To će se rešiti u narednim danima.

Za kraj Čović se osvrnuo na najveće razočaranje iz prošle sezone, Sašu Obradovića.

Neverovatno je da legenda Zvezde (Saša Obradović prim. aut) naplati 645.000 evra za četiri meseca. I te priče o ljubavi u sportu, to je ljubav do poslednjeg evra u sopstvenom džepu. Svi koji pričaju o ljubavi u sportu nisu iskreni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobo

29.08.2021 09:35

Tvoja iskrenost je svima poznata.Muljas godinama(zakonski)kako kazes,a sustina o dva kluba izmedju kojih je slobodna zona kao Knez Mihailova,svima je poznata!!!

Ralerale

29.08.2021 11:04

Ne pljuj po Obradoviću. Čovek je sam platio obeštećenje da bi došao u Zvezdu a dobio otkaz na pravdi Boga