OGLASIO SE PREDSEDNIK PARTIZANA: Ostoja Mijailović ŽESTOKO odgovorio Mesini i Čoviću, prozvao i Zvezdu!

Autor:

Sport

25.08.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana posetio je košarkaše crno-belih na pripremama na Zlatiboru.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Mijailović je govorio u intervjuu za klupsku televiziju. On je iskoristio priliku da odgovori Etoreu Mesini i Nebojši Čoviću.

- Još nismo ni počeli da treniramo, a bili smo napadani od strane predsednika klubova. Da li se mi pojačavamo "avionima, kamionima ili milionima", to je naša unutrašnja stvar. To nije sportski ni pitati ni komentarisati. Ranije sam grešio i olako ulazio u polemike sa rivalima, a sa Zoranom Savićem sam se dogovorio da više nećemo da se bavimo drugima, niti odgovarati nekome. Nećemo upadati u njihove paukove mreže, a naravno da ćemo se braniti kada nas napadaju - rekao je Mijailović.

Dotakao se i Crvene zvezde.

To što smo mi potpisali mlade igrače od kojih će možda za godinu dana uz dobru sezonu nekoliko njih završiti možda s dobrim ugovorima u NBA, u velikoj meri su, da tako kažem, ušli u džep pojedinim interesnim grupama koji se ponose svojim sistemima veštačkim tvorevinama koje su napravili. A to je Partizanov posao koji je radio do pre pet-šest godina. Poremećajem sistema Partizana toga više nema, ali videli ste da može da se sve postavi na noge za par meseci. Dovodimo igrače, radimo na tome da sezona počne kako treba. Ovi momci sa Željkom ne treba da imaju teret moranja.

Napomenuo je da se Partizan nije bavio komentarisanjem drugih klubova.

Ovih dana pojedini evropski treneri, sportski radnici, iznose sarkastične komentare o nama. Partizan nikoga nije komentarisao, niti nas zanima koga ti klubovi dovode. Mi smo se bavili našim klubom. Željkov autoritet u svetu košarke i znanje Zorana Savića i kao agenta i kao sportskog direktora, pomogli su nam da napravimo dobre i kvalitetne ugovore. Ali komentari na svaki dolazak koji su upućeni Partizanu su sportski neprimereni - zaključuio je prvi čovek KK Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading