POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda predstavila novo pojačanje (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradske Crvene zvezde još jednom je dokazala da misli na budućnost. Naime, šampion Srbije i ABA lige danas je potpisao ugovor sa talentovanim košarkašem Markom Šarencem.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Zvezda misli na budućnost

Sedamnaestogodišnji igrač pokriva pozicije tri i četiri, a njegovim dovođenjem crveno-beli su prekinuli praksu poslednjih godina, kada su dovodili skupa inostrana pojačanja, koji i nisu zadovoljili kriterijume, niti opravdali očekivanja.

Šarencu dolazi iz Zrenjanina, gde je nastupao za KK Petrovgrad. Visok je 207 centimetara i, dakle, može da igra na pozicijama krila i krilnog centra.

Foto: KK Crvena zvezda

Marko Šarenac

- Ovo je veliki korak za mene i moja velika želja od kada sam počeo da se bavim košarkom. Cela moja porodica je Zvezdaška, i ja sam odrastao i vaspitan kao navijač Crvene zvezde. Sada kada sam tu u klubu za koji navijam, moram da radim, želim da narpedujem i da doprinesem koliko god mogu rezultatima svog tima - rekao je Šarenac po potpisivanju ugovora.

Šarenac već nastupa za juniorski nacionalni tim, a pažnju je privukao tokom novogodišnjeg turnira u Barseloni, gde je bio jedan od najistaknutijih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading