SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda uskoro počinje prodaju sezonskih karata

Autor:

Sport

24.08.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 od 6.septembra i povodom toga izdato je zvanično saopštenje.

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda brani titulu u predstojećoj sezoni

Klub sa Malog Kalemegdana poziva svoje navijače da budu uz tim Dejana Radonjića i u sledećoj sezoni.

Saopštenje crveno-belih vam prenosimo u celosti:

Iza nas je zbog pandemije Covid 19 možda i najteža sezona u istoriji kluba i košarkaškog sporta. Počeli smo je bez publike i sa praznim tribinama, sa mnoštvom nepoznanica, izazova, prepreka i teškoća. Završili smo je trijumfalno sa trofejima, novim iskustvom i uz veliku podršku sa tribina bez koje bi svi ciljevi bili teže ostvarivi.

I upravo prethodna takmičarska sezona njen početak i posebno kraj, pokazala je  šta znače Zvezdini navijači i podrška sa tribina za naš klub i igrače.

Zato je jasno da bez obzira na prepreke kakve do sada u svetu sporta nisu viđene, Crvena zvezda nije Crvena zvezda bez podrške navijača i spremni smo da zajedno bez obzira na otežavajuće okolnosti uđemo u još jednu izazovnu sezonu – zajedno sa našim navijačima i prodajom sezonkih ulaznica.

Pored sportskog dela, najveći udarac svakako je pretrpelo finansijsko poslovanje kluba, i zato nam je zvezdaško jedinstvo i pomoć navijača u ovom trenutku izuzetno važna. Upravo zbog toga, cene sezonskih karata biće prilagođene aktuelnom trenutku, a posebne olakšice i popuste imaće oni koji su bili u mogućnosti i pomogli klubu početkom prošle sezone kupovinom sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2020/2021.

Pomoć koju je klub u nesmetanom svakodnevom funkcionisanju imao od strane svojih navijača kupovinom sezonskih ulaznica u je nemerljiva i imaće još veći značaj u narednoj sezoni!

Crvena zvezda koja je i za ovu sezonu oformila tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama kluba i jačini takmičenja u kojima učestvuje, će u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u "Štark Areni" i hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja, a kompletne cene svih sezonskih ulaznica uz sve precizna objašnjenja i detalje biće objavljene tokom naredne nedelje na zvaničnom sajtu i svih društvenim platformama kluba.

Budite uz Crvenu zvezdu i u narednoj evroligaškoj sezoni, samo zajedno možemo do ciljeva koji su sada standard našeg kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading