PARTIZAN I ZVEZDA ZAJEDNO U EVROLIGI? Ostoja Mijailović RASPALIO MAŠTU navijača!

Autor: Republika

Sport

23.08.2021

17:32

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je prokomentarisao koliko rivalstvo Crvene zvezde i Partizana znači za evropsku košarku, i progovorio o mogućnosti da veliki rivali igraju zajedno u Evroligi.

Foto: KK Crvena zvezda

Partizan - Crvena zvezda

Mijailović je u intervjuu za izraelske medije govorio o ambicijama kluba i povratku Željka Obradovića u Humsku.

Željko i ja smo prijatelji dugi niz godina. Od mog prvog dana u klubu, ambicija mi je bila da ga vratim tamo gde je sve počelo. Željko je veliki obožavatelj kluba, a naše ambicije u ovom trenutku jednake su u njegovim ambicijama, vratiti Partizan na vrh. Ponosan sam što sam predsednik kluba koji trenira košarkaška legenda - naveo je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih ističe da je srpska košarka takođe dobila dolaskom Željka Obradovića.

Starsport

Ostoja Mijailović

Glavni dobitnik je Partizan, ali ništa manje ne dobija ni srpska košarka u celini, koja je bila u padu. Čak je i Jadranska liga izgubila zagarantovanu kartu za Evroligu. Siguran sam da će njegov dolazak imati pozitivan uticaj na Evroligu. Srbija je jedan od najvažnijih košarkaških centara. Ali na ovaj način to će biti još važnije - istakao je on.

Za kraj, Mijailović ističe da bi za Evroligu bilo sjajno da ima dva srpska tima u takmičenju.

- Srbija je zemlja koja je luda za košarkom. Utakmice između nas i Crvene zvezde fasciniraju medije. To su utakmice sa 20.000 gledalaca, a na kraju dana sport živi od televizijskih prava i emitovanje. Mislim da naša dva velika srpska kluba zajedno mogu mnogo doprineti Evroligi - rekao je Mijailović.

Komentari (0)

Loading