ZAGORAC OSTAVLJA EKIPU: Napušta Zlatibor i vraća se za Beograd!

Autor: Republika

Sport

21.08.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Rade Zagorac otišao je sa priprema na Zlatiboru iz opravdanih razloga.

Republika

Foto: Starsport

Rade Zagorac

Košarkaš crno-belih je tokom priprema saznao da će postati otac. Zagorac je dobio dozvolu da se vrati za Beograd i da par dana provede sa porodicom, ozarenom prelepom vešću.

- Pomešane su mi emocije. Još nisam otišao u Beograd. Idem sada, posle dogovora sa trenerom Željkom Obradovićem, i vraćam se u ponedeljak uveče. Pravu sliku moći ću tek tada da iznesem - rekao je Zagorac za Partizan BC.

Zagorac je u trenutku porođaja svoje supruge bio sa Partizanom na Zlatiboru, ali svestan je kako funkcioniše profesionalan život košarkaša.

- U savršenom sam miru sa time da je naš posao veoma lep. Plaćeni smo da radimo ono što najviše volimo, da se igramo. Imamo priliku da zarađujemo novac koji nije nimalo lako zaraditi. Uz to putujemo i radimo stvari koje nam prijaju. Postoji i dosta toga čega se odričemo, a tu je i privatan život. Na to moramo da pristanemo, nema tu nikakvog žaljenja - istakao je Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading