SA KOKOŠKOVIM JE BIO HAOS: Selektor Srbije ostavio GORAK UKUS u Fenerbahčeu

Autor: Republika

Sport

20.08.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžer Fenerbahčea Čenk Renda oglasio se o potezima kluba tokom petnje pauze, uključujući smenu Igora Kokoškova i doalzak Saše Đorđevića.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Igor Kokoškov

Renda tvrdi da velike promene u igračkom kadru treba da zadovolje visoke ambicije kluba u narednoj sezoni:

- Nadamo se da će sezona biti zdrava i bez povreda i da ćemo igrati dobru košarku. Imamo novog trenera, želimo da zajedno prezentujem košarku koja dolikuje Fenerbahčeu. Težimo osvajanju sva tri trofeja (Evroliga, Prvenstvo Turske, Kup Turske) - rekao je generalni menadžer Fenerabhčea.

- Za sada smo završili sve trasnfere koje smo želeli. Ako Đorđević posle priprema želi da još neko bude angažovan, razgovaraćemo sa rukovodstvom i preduzeti potrebne korake. Trenutno nismo u pregovirima ni sa jednim igračem.

Odlazak Igora Kokoškova u NBA nije bio nešto čemu su se nadali, ali je turski velikan uspeo da se snađe:

- Razlaz sa Kokoškovim bio je neočekivani. Međutim, mi smo tim koji uvek ima plan B i mislim da preduzimamo poteze što je brže moguće. Odmah smo se rešili ovog haosa i počeli da radimo sa novim trenerom bez posledica - rekao je Runda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading