PARTIZANOVI IGRAČI SE TUKLI: Pali LAKTOVI i GURANJE!

Autor: Republika

Sport

20.08.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letonac Rodions Kuruks prokomentarisao je svoj povratak u Evropu iz NBA lige i ekipu Partizana u koju je stigao.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen

Ekipa Partizana na prvom treningu sa Željkom Obradovićem

Dolazak Kuruksa je bila jedna od prvih bombi Željka Obradovića. Mladi Letonac sa NBA iskustvom želi da vrati svoju karijeru na dobar kolosek posle tavorenja u Americi:

- Čak je i teško pričati o tome. Svake godine dođe novih 40 igrača u NBA ligu, a ako ti nisi igrao jednu-dve sezone, u teškom si položaju. Takva je bila moja situacija. Pokušavam da se vratim na najbolji način. I pre svega želim da se ponovo zaljubim u košarku. Želim da igram i uživam. Tamo nisam uživao, bio sam na klupi - iskreno priča Kuruks u opširnom intervjuu za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodions Kuruks

Još jedan povratnik iz NBA, Alen Smailagić, poznat je Kuruksu iz duela u NBA razvojnoj ligi:

- Igrao sam protiv Smailagića u NBA, u Razvojnoj ligi. Zanimljivo mi je bilo kad sam čuo da ga je Partizan potpisao, jer prvo što mi je prošlo kroz glavu je koliko smo se tukli na utakmici. Gurali smo jedan drugog, udarali laktovima sve vreme... Dobro ga je ipak imati za saigrača - smeje se Kuruks.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Jedino što nije dobro jeste biti u petorci protiv njegove na treningu.

Ne, ne, to je isto super! Ovo je sport sa mnogo kontakta, mnogo fizičke borbe. A ja sam čvrst tip, volim jaču igru. Tako da ćemo učiniti jedan drugog boljim - vidi Rodions u svemu pozitivno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading