MILIČIĆ MU UNIŠTIO KARIJERU: Iskrena ISPOVEST NBA superstara!

Autor:

Sport

18.08.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karmelo Entoni optužio je Detroit Pistonse da su 2003. godine prekršili obećanje kada su rekli da će ga odabrati na draftu.

Republika

Foto: Starsport

Darko Miličić

Karmelo je te godine bio treći pik na draftu, te je završio u Denver Nagetsima, dok su Pistonsi sa drugog mesta odabrali srpskog centra Darka Miličića.

Miličić, koji nije imao preveliku ulogu u timu, osvojio je titulu NBA lige već u svojoj prvoj sezoni i tako postao najmlađi igrač svih vremena sa osvojenom titulom. Taj rekord je na snazi i dan danas, a i biće još dugo godina pošto je uvedeno pravili da igrači više ne mogu iz srednje škole direktno u NBA ligu.

Za razliku od Srbina Karmelo Entoni nikada nije osvojio šampionski prsten. Deset puta je bio Ol-star, stekao je brojna priznanja, ali sve bi to verovatio zamenio za jednu titulu.

Entoni će naredne sezone sa Lebronom Džejmsom i Lejkersima pokušati da ostvari svoj san.

- Mislim da sam došao tamo, Detroit bi uzeo još jednu titulu sigurno. Ne bih da preterujem i da kažem da bi uzeli tri zaredom, ali bi sigurno uzeli dve zaredom da sam ja došao. Bio bih šampion. Imali su iskusne veterane, mnogo bih naučio od njih. Posle ruki sezone sigurno bih se vratio kao mnogo bolji i iskusniji igrač - iskren je Entoni.

On je otkrio da je imao obećanje od strane Pistonsa, ali ga je Detroit na kraju prekršio.

To je promenilo tok moje karijere, što me nisu draftovali. Još razmišljam o tome i dan danas. Obećali su mi. Obećali su mi da će me uzeti, a onda su to prekršili. Bio sam ubeđen da idem tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading