LEZBO VEZA KRUNISANA DETETOM: Amerikanka dobila PRINOVU sa košarkašicom, KRILE su se GODINAMA!

Autor: Republika

Sport

17.08.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superzvezde ženske košarke Amerkanka Brijena Stjuart i Špankinja Marta Čargaj dobile su ćerku preko surogat trudnoće.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brijena Stjuart i Ivon Anderson u duelu na Olimpijskim igrama

Koliko su gej košarkaši retka, toliko su s druge strane košarkašice lezbejke česta pojava. Mnoge velike zvezde imaju partnerke s kojima se kreću javno, stupaju u brakove i formiraju porodice. 

Primer za to su i Brijena Stjuart i Marta Čargaj. Na WNBA, odnosno evropskim terenima, kao i u nacionalnom dresu su osvojile gotovo sve što se može osvojiti, uz pregršt najvećih ličnih priznanja.

Stjuart i Čargaj su bile saigračice u ekipi ruskog Dinamo Kurska tokom sezone 2018/19 i od tada kreće njihova romansa, krunisana potomstvom.

Zanimljivo, obe su velike prijateljice Sonje Vasić. Delile su svlačionicu upravo u pomenutom ruskom klubu, dok poznanstvo naše najbolje košarkašice i Marte traje od USK Praga sredinom protekle decenije. Sonja je svoju dugogodišnju vezu sa veslačem Milošem Vasićem ovekovečila brakom.

Američki portal "Bleacher report" je napravio priču o njihovom odnosu. Brijena i Marta su u svojoj ispovesti istakle da su krile vezu tri godine, a da je prelomni momenat za njihovo zbližavanje bila Brijenina povreda tokom igranja u Dinamu.

 

 

Ćerka je došla na svet devetog avgusta i nadenuli su joj ime Rubi Mej.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading