NOVO POJAČANJE ODUŠEVILO DELIJE: Volim što igram za Dejana Radonjića!

Autor: Republika

Sport

17.08.2021

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde, Eron Vajt, stigao je u nedelju u Beograd i već se priključio novim klupskim drugovima.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Eron Vajt

Eron Vajt iza sebe ima vrlo bogato igračko iskustvo u Evropi i posebno u evroligaškim klubovima jer je poslednjih šest godina nastupao za Bon, Zenit, Žalgiris, milansku Olimpiju, Tenerife i atinske Panatinaikos.

- Bio sam slobodan igrač ovog leta i tražio sam klub koji nastupa u Evroligi, ima dobre navijače i nalazi se u dobrom gradu. Zvezda sve to ispunjava, uzbuđen sam što ću igrati ovde. Bio sam u Beogradu mnogo puta, radujem se što ću sada ovde živeti, igrati za naše navijače i za klub bogate istorije - rekao je 28-godišnji Vajt, koji igra na pozicijama tri i četiri.

Američki košarkaš često je bio na drugoj strani, u duelima sa Dejanom Radonjićem, koji će mu sada biti trener.

- Volim da igram za trenera koji je i sam bio košarkaš, jer oni razumeju igru i znaju kroz šta igrač prolazi. To je pozitivno. Takođe, igrajući protiv njega, znam da pravi pobedničke timove koji igraju kolektivno i na pravi način, a ne da se igra za sebe. Takav sam i ja košarkaš, jedva čekam da krenu treninzi i da se upoznam sa sve.

Vajt iza sebe ima bogato igračko iskustvo u Evropi, jer je poslednjih šest godina nastupao za Bon, Zenit, Žalgiris, Armani, Tenerife i Panatinaikos.

- Nije uopšte lako igrati protiv Zvezde, navijači prave sjajnu i glasnu atmosferu. To su pametni navijači, razumeju košarku, bolje je što sam sada na njihovoj strani. Nadam se da ćemo ove sezone biti puna hala i da ćemo što više pobeđivati - zaključuje Vajt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading