SRAMNO: Navijači žestoko VREĐALI košarkaša Crvene zvezde!

Autor:

Sport

14.08.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska Crvena zvezda je pred predstojeću sezonu, uz mnoga zvučna imane, kao pojačanje angažovala i jednog od najboljih igrača podgoričke Budućnosti - Nikolu Ivanovića.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ivanović u dresu Budućnosti. 

Ivanović je, podsetimo se, potpisao je ovog leta za tim sa Malog Kalemegdana na startu prelaznog roka i tako postao jedno od najzvučnijih pojačanja regionalnog šampiona za sezonu 2021/22.

Upravo taj njegov potez naljutio je pojedine navijače Budućnosti, a neki od njih bili su u četvrtak na utakmici crnogorske reprezentacije protiv Islanda, u kojoj su domaći pobedili 83:69, a Ivanović postigao 18 poena i bio jedan od dvojice najefikasnijih.

- Plejmejker Crne Gore je u prvom poluvremenu bio na meti nekoliko 'Varvara' koji su ga vređali zbog prelaska u Crvenu zvezdu. U nastavku ih nije bilo na tribinama - objavile su podgoričke "Vijesti".

Podsetimo se, pre dolaska na pripreme kod Dejana Radonjića, crnogorski bek igra odlično za reprezentaciju u FIBA kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023.

Dok će u subotu sa saigračima igrati protiv Danske, a nakon toga će se spremati za dolazak u Beograd.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading