SRPSKA SNAJKA ZAPANJILA JAVNOST : Osvojila sam tri medalje tokom trudnoće, zaslužila sam odmor! (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska snajka Velerijan Vukosavljević je osvojila tri medalje sa selekcijom Francuske, a to ništa ne bi bilo čudno da nije igrala tokom drugog stanja.

Republika

Foto: instagram.com/valeriane_ayayi

Valerii Filip Vukoslavljević

Košarkašica i njen suprug Filip očekuju bebu, a Valerijan je Evropsko prvenstvo na kom je posle poraza od Srbije osvojila srebro i završnicu prvenstva Francuske igrala u drugom stanju.

- Šampion Francuske, vicešampion Evrope i olimpijska bronza, ali moja najbolja medalja je sve vreme bila topla. Sad je vreme da se odmorim, uživam u ovoj trudnoći sa mužem i porodicom! Vraćam se na terene posle pauze. Novi susret vam zakazujem za 2022. godinu, kada ću biti ponovo na parketu i kao i uvek sa velikim ciljevima - napisala je Valerijen na Instagramu.

 

 

Filip je takođe košarkaš koji je nastupao u Proleteru i Borcu iz Čačka pre nego što se otisnuo u inostranstvo. Zatim je igrao za AEK iz Larnake, za Rilski, Kolin, Decin i USK iz Praga. Upravo u Pragu je upoznao buduću suprugu koja je u to vreme igrala za žensku sekciju istog kluba.

Sa Francuskom je pored ovogodišnjih medalja osvojila još tri evropska srebra - 2013, 2017. i 2019, koju je proslavila sa saigračicama na svadbi u Beogradu gde je turnir i igran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading