ŠTIMAC PONOVO U ZVEZDI? Oglasio se srpski centar -TRENUTNO SAM U PREGOVORIMA!

Autor:

Sport

03.08.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš može da bira destinaciju.

Republika

Foto: Starsport

Bio i ostao miljenik navijača crveno-belih.

Srpski centar i nakadašnji reprezentaticvac Vladimir Štimac trenutno može da odabere gde želi da nastavi karijeru. Ono što svakako privlači pažnju domaće javnosti je i pitanje, hoćemo li ga ponovo gledati u domaćoj košarci. 

Nakon završetka saradnje sa turskim Bahčešehirom, Štimac je slobodan u izboru nove sredine. U izjavi za  portal "Sportske.net", otrkio je da postoje pregovori sa nekoliko timova, kako iz Evrope, tako i van Starog kontinenta.

Još uvek nije odgovoreno pitanje da li je i jedna od tih ponuda stigla iz njegove domovine - Srbije. 

- Trenutno pregovaram sa nekoliko ekipa, što iz Evrope, što iz egzotičnih destinacija, pa ćemo videti gde će najbolje da bude. To su solucije, videćemo šta može da se izdešava, market je čudo u poslednje vreme - rekao je Štimac za Sportske.

Svedoci smo sjajnih pojačanja koja stižu u ABA ligu. Počelo je od Partizana kada je stigao Željko Obradović, a za njim i brojni igrači, Crvena zvezda je imala odgovore, a ništa manje ne rade ni Budućnost, Cedevita Olimpija, Mega, Mornar...

- Naravno, pratim dešavanja u domaćoj košarci. Partizan i Crvena zvezda se dobro pojačavaju, vidim da svi pokušavaju da naprave dobre ekipe. Ja bih, naravno, voleo da Srbija ima jake timove i naravno da bih voleo da našoj zemlji uvek bude dobro - istakao je Štimac i dodao:

- Očekujem dobru borbu, jako kvalitetnu utakmicu, jako kvalitetnu ABA ligu i iskreno, radujem se tome da pogledam i vidim kako će sve to da izgleda. Naravno, želim da Zvezda osvoji titulu, kao i uvek. Zaista, jedva čekam da počne, jer je izvanredno. Sastavljeni su dobri timovi, pa ćemo videti kako će to da bude - zaključio je Štimac za "Sportske.net".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading