DELIJE U EKSTAZI: Bjelica se VRAĆA u Zvezdu?!

Autor: Republika

Sport

26.07.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Marko Kešelj izjavio je da nije isklučena mogućnost ponovnog dolaska Nemanje Bjelice na Mali Kalemegdan.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica je već bio povezivan sa Partizanom. Tekle su glasine da je srpskom reprezentativcu ponuđen rekordan ugovor od 5.000.000 evra.

Njegov saigrač iz mlađih dana u crveno-belom dresu i u nacionalnom timu Marko Kešelj istakao je da bi moglo da se desi da Bjelica završi karijeru upravo u Zvezdi:

On je prvenstveno moj prijatelj i drug. Znam da je moj motiv povratka u klub bio trofej, jer sam se osećao prazno bez osvojenog trofeja sa Crvenom zvezdom. Dve prelepe godine koje smo nas dvojica zajedno proveli u klubu nismo krunisali nijednim trofejom, verujem da će se u njemu probuditi ista želja, da karijeru okonča peharom sa Crvenom zvezdom i da će se jednog dana odlučiti za povratak – odgovorio je Kešelj, gostujući u Telegrafu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading