KOKOŠKOV ODLAZI I OSTAVLJA HAOS: Traži se OBJAŠNJENJE!

Autor: Republika

Sport

20.07.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član upravnog odbora Fenerbahčea odgovoran za košarkaške operacije Sertač Komsuoglu oglasio se o budućnosti glavnog trenera Igora Kokoškova,

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov

Kosmuoglu je izdao zvaničnu izjavu povodom svih glasina o povratku Kokoškova u NBA, na mesto pomoćnog trenera u Dalas Maveriksima:

- Naš jedini prioritet u tom procesu je zaštita klupskih interesa. Svi naši koraci se preduzimaju po ovom principu - napisao je Kosmouoglu u pismu upućenom navijačima Fenerbahčea nakon što je potvrdio interesovanje koje dolazi iz NBA lige.

Selektor Srbije je trenutno pod ugovorom sa turskom klubom. Međutim, očekuje se da će Mevsi koji ga vraćaju u NBA kao pomoćnika glavnog trenera Džejsona Kida otkupiti ugovor.

- Naš klub procenjuje sve detalje vezane za ovu temu i neophodna objašnjenja će biti napravljena što je pre moguće - dodao je Komsuoglu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading