ČOVIĆ RASPALIO MAŠTU DELIJA: Posle Kalinića, još jedan reprezentativac Srbije se VRAĆA u Zvezdu?

Autor:

Sport

17.07.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nebojša Čović, otvoreno o aktuelnim temama.

RepublikaFoto: Tanjug
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva, a tom prilikom je govorio i o povratku reprezentativca Srbije Stefana Jovića na Mali Kalemegdan.

Čović je istakao da još uvek ništa nije gotovo oko Jovića, ali je na neki način potvrdio da postoji kontakt crveno-belih i iskusnog organizatora igre, čime je podgrejao očekivanja Delija.

Videćemo, nije gotovo dok nije gotovo. Radimo na dovođenju nekoliko pojačanja. Iza nas je jedna jako teška sezona, a početkom septembra će biti izbori uKK Crvena zvezda. Došao je Kalinić, biće to ekipa spremna za velika iskušenja. Naša konkurencija ne miruje i ja kažem da svako treba da radi ono što je njegov posao. Cifre koje se pominju oko Kalinića su avioni i kamioni, a neko pokušava da opravda neke druge poslove. Nije to ni blizu kako pričaju, Nikola je odbio ponudu Barselone od 2 miliona evra, a mi smo daleko od toga - kazao je Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Jović i Šved

Podsetimo, Jović je otišao iz Beograda 2017. godine u minhenski Bajern, a ovog leta je postao slobodan igrač, usled finansijskih problema u koje je zapao ruski Himki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading