BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ: Brat NBA asa bacio Grobare u TRANS!

Autor:

Sport

13.07.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao euforiju među navijačima Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Arturs Kuruks, brat Rodionsa Kuruksa, poručio je da će se sjajni letonski šuter preko crno-belih vratiti u NBA ligu, ali da je najpre pred njim veliki cilj - da pomogne klubu iz Humske da se vrati u Evroligu.

Srećan sam zbog njega. Mislim da bi svako voleo da igra kod takvog trenera. Videćemo kako će se odvijati sezona, ali siguran sam da će Rodion biti u stanju da se pokaže i dostigne najveće ciljeve. Želim mu da igra moćno i da se vrati u NBA. Da pomogne Partizanu da ostvari cilj i uđe u Evroligu. A na taj način da dokaže da može da igra u NBA i da pokaže timovima iz te lige da su izgubili dragocenog igrača na jednu sezonu - rekao je Arturs, pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kuruks veliko pojačanje Partizana

Tokom godina sam shvatio da NBA igrači dođu u Evropu i vrate se. Mnogi su se dokazali u Evropi i vratili, tako da ovo nije završna linija cilja. Ovo je početak. Već se dokazao u nekom delu, ali sada će postati još bolji kroz evropsku košarku. Siguran sam u to - jasan je Arturs Kuruks.

Podsetimo, letonski as je četvrto letnje pojačanje crno-belih, posle Kevina Pantera, Zeka Lideja i Alekse Avramovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading