RASKOL U REPREZENTACIJI? Ivković pravo u METU!

Autor:

Sport

13.07.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se bivši selektor.

RepublikaFoto: Starsport
Naš trofejni stručnjak Dušan Ivković

Legendarni Dušan Duda Ivković, prisetio se u razgovoru za "Sport24" perioda kada je sa klupe predvodio reprezentaciju Jugoslavije, a navodni sukob između Dražena Petrovića i Vlada Divca okarakterisao je kao internu šalu.

U Jugoslaviji smo imali velike talente. Dražen Petrović je bio verovatno najveći radnik od svih u timu. Pet godina sam sarađivao sa njim. Radio je naporno. Tada nam je bilj bio da vidimo gde smo u odnosu na Sovjetski Savez u Evropi. Kada je izašla ova generacija sa Petovićem, Divcem, Paspaljem, Rađom, Vrankovićem, Kukočom i ostalim momcima, svi su govorili da neće nikad biti kao generacija Dalipagića i Kićanovića - kazao je Ivković.

RepublikaFoto: instagram.com/lipik3x3challenger
Dražen Petrović

Divac i Petrović su se sukobili oko zastave, a Duda je otkrio detalje.

To je sve bila šala. Pre svega, to je bila zastava Velimira Perasovića, ne Draženova, neko mu je dao. Reći ću vam istinu – ta priča o braći, ta američka sra..a, ništa od toga nije istina. U to vreme (Mundobasketa) mnogo hrvatskih navijača došlo je u Argentinu sa zastavama Hrvatske. Perasović je imao jednu od tih zastava, jer mu je neko dao. Divac mu je uzeo i stavio mu jugoslovensku na ramena. Čak su se smejali, a Divac mu je rekao: 'Kada budu videli koju zastavu imaš u kući, svi će da te zaj....u'. Bila je to interna šala - izjavio je trofejni stručnjak.

Divac i Bogdanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading