SVE NADE SRBIJE UPRTE U NJIH: Posle debakla košarkaša,OVA ekipa je GARANT ZA MEDALJU!

Autor: Republika

Sport

12.07.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška reprezentacija Srbije u basketu otputovala je jutros u Japan, u grad Karatsu, gde će obaviti pripremni kamp i pokušati da se što bolje privikne na vremensku razliku i klimatske uslove pred početak Olimpijskih igara.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

U avionu koji je rano jutros poleteo sa beogradskog aerodroma našli su se selektor Goran Vojkić i igrači Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasić, i rezerve Marko Savić i Stefan Kojić, dok će se Dušan Domović-Bulut saigračima pridružiti naknadno.

Dejan Majstorović istakao je da je iza cele ekipe ostao kvalitetno odrađen pripremni period i da bi u Karatsuu forma trebalo da se dovede u optimalno stanje pred početak Olimpijskih igara.


- Putujemo u dobroj atmosferi, ali i dobroj formi. Očekujemo da u Karatsuu nastavimo sa kvalitetnim radom i da se još bolje uigramo za nastup na Olimpijskim igrama, koji svi željno iščekujemo. Ovo je momenat koji smo čekali dugo vremena i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je Majstorović za sajt OKS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danilo Lukic (@coach.datcha)



Selektor Goran Vojkić, koji će predvoditi reprezentaciju na istorijskom prvom nastupu na Olimpijskim igrama, ističe da su svi igrači spremni za nastup na najvećoj sceni.

- U aprilu smo počeli završne pripreme za nastup na Olimpijskim igrama i pripremni kamp obavićemo u gradu Karatsuu, gde nas očekuju sjajni uslovi i domaćini. Izuzetan posao je urađen tokom trenažnog procesa, što je zasluga celog stručnog štaba 3×3 reprezentacije. Tokom pripremnog kampa nas očekuje aklimatizacija, treninzi i utakmica koju ćemo odigrati protiv reprezentacije Japana. Dugujemo ogromnu zahvalnost Olimpijskom komitetu Srbije i Košarkaškom savezu Srbije za uslove koje smo imali tokom priprema i nadam se da ćemo se kao ekipa odužiti svima rezultatom koji se očekuje od nas - istakao je Vojkić.

Prvi meč u grupnoj fazi takmičenja basketaše očekuje 24. jula, a protivnik će biti selekcija Kine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading