BAKSI PREPOLOVILI PREDNOST SANSA: Nova STRAHOVITA partija Janisa u finalu

Autor:

Sport

12.07.2021

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milvoki Baksi su ostvarili prvu pobedu u ovogodišnjem NBA finalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokumbo u akciji

Posle dve pobede Sansa u Finiksu, konačno su slast trijumfa osetili i Baksi u NBA finalu. Milvoki je na svom terenu slavio rezultatom 120:100.

Finiks je bio u vođstvu posle prve deonice (28:25), ali su u drugoj na parketu postojali samo Baksi. Tokom drugih 12 minuta je domaći tim bio sjajan, pa je na odmor otišao sa +15 (60:45).

Milvoki je nastavio da melje i u drugom poluvremenu, pa je rezultat uoči poslednje četvrtne bio 98:76, a do kraja utakmice su gosti uspeli samo minimalno da ublaže poraz.

Najzaslužniji za pobedu Milvokija bio je Janis Adetokumbo koji je odigrao još jedan monstruozan meč. "Grik frik" je utakmicu završio sa 41 poenom, 13 skokova i šest asistencija. Osim njega, u pobendičkom taboru su se istakli još Džru Holidej sa 21 i Kris Midlton sa 18 poena.

Na drugoj strani je najefikansiji bio Kris Pol sa 19 poena, po poen manje su ubacili Džej Krauder i Diandre Ejton, a potpuno je podbacio Devin Buker koji je postigao samo deset poena.

Četvrti meč u seriji se igra u noći između srede i četvrtka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading