PIKANTERIJE IZ SVLAČIONICE: Luka Dončić se SKINUO pred Srbinom, prizor ga FRAPIRAO!

Autor: Republika

Sport

10.07.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često zaboravljamo koliko je Luka Dončić ustvari još mlad, jedna anegdota prikazuje da je i Slovenac klinac u duši kao i svi njegovi vršnjaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

Dončić je sa 22 godine već jedan od najboljih košarkaša na svetu. U stanju je nemilosrdno da zatrpava koševima bilo kog protivnika i da razigrava saigrače za lagane poene. Za slovenačkog vunderkinda je samo nebo granica.

Bivši novinar Sport kluba Ivan Minić je u najpopularijem podkastu u Srbiji "Agelast" kod Galeba Nikačevića ispričao anegdotu koja ilustruje karakter Luke Dončića van terena:

- Vi tek iz razgovora "skapirate" koliko je on klinac. Tek tokom razgovora kada ga pitate šta radi: 'Treniram košarku i igram igrice', 'A osim toga?', 'Treniram košarku i igram igrice!', uvidite koliko je dete, iako izgleda kao čovek od 35 godina. U svlačionici se svi skidaju, neprijatno je,... Svi se skidaju u neke Najk bokserice, ovakve, onakve, i Luka Dončić koji se skida u bokserice Sunđer Boba. Potpuno nadrealno iskustvo - ispričao je anegdotu Minić, sada voditelj podkasta "Pojačalo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading