IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Obradović prokometarisao žreb za Evrokup!

Autor:

Sport

09.07.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da je najvažnije od svega da mi oformimo ekipu i krenemo sa pripremama na vreme, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle žreba za Evrokup.

RepublikaFoto: KK Partizan
Željko Obradović

Partizan će igrati u A grupi sa ekipama Huventuda, Lokomotive Kubanj, Andore, Lijetkabilisa, Trenta, Bulonja, Metropolitana, Turk Telekoma, Hamburga i Vroclava.

- Nadamo se da će svi igrači biti zdravi i spremni za sve napore koji nas čekaju ove godine. Mislim da je izuzetno važno kakve ćemo pripreme obaviti zato što sistem takmičenja iziskuje da praktično od prve utakmice budemo spremni i igramo na najvišem mogućem nivou - izjavio je Obradović za klupski sajt.


Timovi iz Evrokupa i ABA lige zaslužuju svaki respekt sa naše strane, tako ćemo se ponašati, svakom protivniku ćemo prilaziti na isti način, sa poštovanjem, ali uvek svesni onoga što su ciljevi koje smo postavili ispred nas, dodao je Obradović.

- Treba da sačekamo da oformimo ekipu i da se usredsredimo na ono što je najvažnije, a to je rad na terenu - poručio je Obradović.
RepublikaFoto: Starsport
Zoran Savić

Sportski direktor Zoran Savić ocenio je da je žreb veoma težak.


- Dve grupe su veoma slične, a najvažnija stvar je da se izborimo za jedno od prva dva mesta u grupi i na taj način obezbedimo prednost domaćeg terena u eliminacionoj fazi koja se igra na samo jednu utakmicu. Veoma je teško jer morate biti potpuno spremni od prvog meča grupne faze, nakon čega se u februaru i martu ulazi u fazu kada svaka utakmica znači opstanak ili nestanak iz takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading