HUMANOST SE CENI: Koš za SREĆU izazvao OGROMNO interesovanje!

Autor:

Sport

08.07.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nezapamćeno punim tribinama terena KK Partizan na Kalemegdanu odigrana je sedma humanitarna utakmica Koš za sreću.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Veliki odaziv na Malom Kalemegdanu

Pobedu je odnela ekipa ljubičastih koju je predvodio košarkaš Bilbaa Goran Huskić sa 21 poenom i dobio MVP priznanje, te prekinuo dvogodišnju dominaciju čuvenog repera Nikole Jelića Mikrija, saigrača u utorak uveče, koji je bio najkorisniji igrač prethodna dva Koša za sreću.

Kao i u prethodnim okupljanima javnih ličnosti, povod je bila pomoć socijalno ugroženim, višečlanim porodicama, a zajednička misija je proglašena uspešnom.

Što se samog meča tiče, pored maestralnog Huskića, u ljubičastom dresu je ponovo briljirao pomenuti Mikri i postigao 18 poena. Košarkaš barske Budućnosti Marko Jeremić je dodao 11, a od učesnica se u ovom timu istakla glumica Mitra Mladenović sa šest poena i trojkom za prepričavanje.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanvić

Reper Miloš Grubor Bigru je predvodio tim žutih sa 17 poena, košarkaš Nino Čelebić je imao 16, a centar Avtodora Dušan Ristić 14.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanvić

Odlično su se snašle i druge dame u ovom duelu, glumice Staša Nikolić i Dragana Mićalović, kao i sportska novinarka Marina Sekulić, sjajnu rolu su imali i glumci - Miloš Vlalukin, Jovan Jovanović, Luka Grbić, Denis Murić, Stevan Piale, Saša Joksimović, Nikola Glišić.

Učestovali su i poznati srpski košarkaši Marko Kešelj, Stefan Birčević, Ivan Paunić, Marko Tejić, Dragan Apić, kao i čuveni Vladan Lukić koji je sa Crvenom zvezdom 1991. osvojio Kup evropskih šampiona.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić

Takođe, tu su bili i predstavnici jutjub zajednice, Milan Inić Jaserštajn, Nemanja Blažić Triki, Vuk Vukašinović i Aleksandar Trifunović, poznati reper Boško Ćirković Škabo, svetski 3X3 šampion Marko Dugošija, maneken Vlada Vuksanović i voditelj Ivan Tešanović, dok je za miksetom atmosferu podgrejao DJ Mrki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading