KAD SE SETIM NEVOLJE, VIŠE MI SE NE JEDU NI ĆEVAPČIĆI! Čović pričao o debaklu košarkaša, pa pomenuo i budale!

Autor: Republika

Sport

08.07.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović komentarisao je neuspeh košarkaške reprezentacije Srbije, pa je spomenuo i budale, nevolje i čevapšiće, verovatno aludirajući na uhapšenog navijača Partizana i okorelog kriminalca Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: Starsport

Nebojša Čović je gostovao u jutarnjem programu televizije Pink i tom prilikom govorio o debaklu srpskih košarkaša, koji nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre. "Orlovi" su na kvalifikacionom turniru u Beogradu u finalu poraženi od Italije i tako propustili priliku da se nađu na največoj sportskoj smotri.

Naravno, tada su krenule kritike na račun pojedinaca, a mnogi su na zub uzeli Vasilija Micića, koji zbog povrede nije mnogo igrao u finalu.

- Naša javnost koja krene da pljuje Vasu Micića, koji je stvarno imao rupturu 13-14 centimetara. Ali smo mi svi zaboravili da je dečko došao da igra kvalifikacije kada mu je majka umrla. Neke stvari u našem pristupu moraju da se menjaju. Kada kažem, odgovornost, to znači da neko mora da nam objasni šta, kako i zašto se dogodilo, a to je KSS na čelu sa predsednikom - istakao je Čović i dodao:

- Ima jedna velika činjenica, u sportu se ne živi od minulog rada. Možeš da budeš slavan koliko god hoćeš. Jesmo osvojili trofej, jesmo. Podigli ga, proslavili, stavili u vitrinu i sutra je novi dan, idemo dalje. Očigledno imamo drugačije standarde i kad se kaže kritika to se sve shvati lično, kreću diskreditacije i napadi, pa "Čoviću ti si ovo uradio na Kosovu, ti si ono uradio...". To radi jedna druga dimenzija i navijača i ostrašćenih budala. To nikada ne bih okarakterisao kao budale, ali kada se setim nevolje onda mi se više ne jedu ni ćevapčići. Mi bežimo od istine, a verujte mi, mora da se kaže kako dalje - poručio je Čović, aludirajući na uhapšenog navijača Partizana i okorelog kriminalca Veljka Belivuka, koji je osumnjičen da je izvršio najteža krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading