(VIDEO) Dominacija Kralja!

Autor: I. V.

Sport

01.12.2017

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klivlend je postavio stvari na svoje mseto. Od jedne od gorih ekipa lige, ge su bili na dnu po defenzivnom rejtingu, totalno su preokrenuli sezonu i sinoć su ostvarili 10. pobedu zaredom. Poslednja žrtva je bila Atlanta koja je nedavno naneli poraz Kavsima. Lebron i Lov su dočekali svoju osvetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kralj je dominirao protiv Atlante

Prošlu utakmicu je odlučio Denis Šreder. Izneredio je kavse ulazima i asistencijama, a činilo se da će tako biti i ovaj put. U prvom delu Kalderon nije imao rešenja za njega, ali u drugom Kralj je preuzeo stvar u svoje ruke. Šredera je u drugom poluvremenu sveo na samo 10 poena i to je bio ključ pobede. U trećoj četvrtini Kavsi su na krilima Lova, koji je ubacio 3 trojke, preokrenuli rezultat. Gubili su 4 na poluvremenu, a do kraja četvrtine su vodili 9 poena. Atlanta je pokušala da se vrati, ali Lebron i Vejd pogađaju svoje šuteve i Kavsi su mogli da slave.

Osim Šredera i Prins je osetio Lebronovu obranu. Kralj je udario sjajnu blokadu krilnom igraču Atlante i tako zaokružio svoju dominaciju u obrambenom delu. Kralj je na kraju ubacio 24 poena uz 12 asistencija, Lov je dodao 25 uz čak 16 skokova, a ponovo je odličan s klupe bio Vejd sa 19 poena. Kod Atlante Šreder je ubacio 27 poena uz 5 asistencijaa, a Turčin Iljasova je sa klupe dodao 22, a Bellineli 18 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading