KOKOŠKOV OVIM OTKRIO SVE: Evo da li selektor napušta klupu Orlova!

Autor:

Sport

04.07.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je doživela šokantan poraz od Italije usred Beograda, pa neće igrati na Olimpijskim igrama.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov

Selektor Srbije Igor Kokoškov bio je vidno razočaran posle meča sa Azurima.

Priznao je da stvari nisu funkcionisale, kao da ni imena ne pobeđuju utakmicu.

Bolji tim je pobedio večeras. Težak poraz za nas. Ja sam veoma razočaran rezultatom na turniru, koji nismo odigrali dobro. Čitav turnir smo pokušali da se uigramo sa brzinom, ritmom, rotacijama... Brojne loše okolnosti su nas snašle ovog leta, ali nismo spremni kao tim koji bi žrtvovao mnogo. Bili smo ovde, ali moraš da daš 100 odsto. Imena ne igraju utakmice. Nismo zaslužili da pobedimo. Bez obzira na to kakva imena imamo, kao tim, nismo igrali dovoljno dobro da bismo zaslužili Olimpijske igre. Moramo da učimo iz ovoga i morate da budete potpuno posvećeni u suprotnom, to su samo imena - rekao ej Kokoškov.

Očigledno da Kokoškov ne planira da podnese ostavku, imajući u vidu ovo što je izjavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
goran

04.07.2021 22:41

Ne odustaj Kokoskov samo napred iz poraza se uvek uci. Napred u nove pobede.

Rade R

05.07.2021 04:21

A zašto bi on podnosio ostavku! On je čovek uradio šta je mogao sa ovakvom ekipom! Isti problem je decenijama u fudbalu! Na utakmicama ne pobeđuju ne ka imena, nego igra, želja za pobedom tima! Ali je očigledno da svi oni igrači sa "velikim" imenima, odnosno oni koji zarađuju veliki novac u klubovima, gube osećaj za tim, za reprezentaciju! Setimo se kako igraju devojke košarku, kako pevaju himnu, kako se vole međusobno, kako se poštuju, kako se raduju, ... i eto rezultata! Ništa Kokoškov nije kriv! Problem je u glavama tih momaka! Ako uspeju da se ugledaju na devojke biće sve u redu! Pozdrav svima, bitna je želja!

Mane

05.07.2021 14:41

Kokoskov je odradio ,kako treba. Moja podrska , zna covek sta radi. Samo napred , nema ostavke idemo dalje. A nasi proslavljeni asovi neka uzivaju. (JASU KONJE) . SRAM VAS BILO PROSLAVLJENIH ASOVA. Idite u drugu drzavu igrajte koji kuuuuuuu. Dolazite u Srbiji.