TRESE SE BEOGRAD: Partizan doveo KEVINA PANTERA!

Autor:

Sport

02.07.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula bomba u Humskoj 1.

RepublikaFoto: Starsport
Kevin Panter

Kevin Panter je novi košarkaš Partizana.

Panter je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor, a u nastavku prenosimo kompletno Partizanovo saopštenje ovim povodom.

- Kevin Panter je novi košarkaš Partizana NIS! Prvo pojačanje ovog leta, stiže u crno-beli tim nakon sezone provedene u Olimpiji iz Milana. Tokom takmičarske godine za nama, novi igrač Partizana je na 36 utakmica Evrolige prosečno beležio 14,3 poena po meču. Sa ekipom Olimpije, Panter je bio učesnik Final Four-a najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, gde je njegov doskorašnji tim zauzeo treće mesto. U šampionatu Italije, Panter je tokom ligaškog dela imao učinak od 10,1 poena po utakmici, dok je tokom plej-ofa novi bek crno-belih imao 13 postignitih poena po meču.

Ovaj dvadesetosmogodišnji košarkaš iz Bronksa, diplomirao je na Univerzitetu Tenesi, a svoju evropsku karijeru je počeo da gradi u grčkom timu Lavrio, odakle je redom prelazio u Antverpen, zatim poljski Rosa Radom, atinski AEK, Virtus iz Bolonje, Olimpijakos, Crvenu zvezdu MTS i naposletku, Olimpiju iz Milana.

U dresu Virtusa iz Bolonje, Panter je osvojio FIBA Ligu šampiona, a proglašen je i za najkorisnijeg igrača završnog turnira ovog takmičenja.

Drugog jula 2021. godine, Kevin Panter je potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom NIS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading