NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Tek što je NAPUSTIO Partizan REŠIO da PROGOVORI o Željko Obradoviću!

Autor:

Sport

02.07.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se jedan od "prekobrojnih" u taboru crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Jaramaz, Veličković i Janković u dresu Partizana

Srpski košarkaš Nikola Janković rekao je posle rastanka sa Partizanom da su crno-beli dobili sjajnog stručnjaka u liku Željka Obradovića, kao i da mu je veoma žao što neće sarađivati sa njim.

Ugovor mi je istekao, nisam više igrač Partizana, kao što je klub i objavio. Došao je novi trener i očigledno nisam bio u projekcijama. Što se tiče želje sa moje strane, naravno da je ona postojala da se saradnja nastavi. Ali, svaki kraj je i novi početak, otvaraju se nova vrata. Proveo sam tri divne godine u Partizanu. Bilo je kao na rolerkosteru - kazao je Janković za "Mocartsport", pa dodao:

RepublikaFoto: KK Partizan
Obradović je najbolje rešenje za Partizan - Nikola Janković

Žao mi je, naravno. Sa jedne strane mi je žao, ali sa druge strane sam jako srećan. Žao mi je što neću raditi sa njim, a srećan sam što je Partizan uspeo da ga potpiše jer ne postoji bolji trener i veći Grobar koji bi mogao tu da se nađe. Partizan je brend, velikan i on zaslužuje najbolje ljude. Tu treba da se nađu najbolji treneri. Mi nismo uspeli ni prošle sezone, imali smo priliku. Treba da budu 12 momaka koji će zaslužiti taj dres i braniti ga krvlju, što se kaže. Definitivno je Željko čovek koji treba Partizanu i da će vratiti klub tamo gde mu je mesto. Na dobrom su putu - ocenio je Nikola Janković.

Podsetimo, on ima 27 godina, u Partizanu je od 2018. godine, a sa "parnim valjkom" je osvojio dva Kupa Radivoja Koraća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading