BOGDANOVIĆ PROPUŠTA OLIMPIJSKE IGRE? Bogdan jednom rečenicom RASPLAKAO Srbiju!

Autor:

Sport

02.07.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Srbin, povreda nije prošlost.

RepublikaFoto: Starsport
Bek Srbije Bogdan Bogdanović

Reprezentacija Srbije mogla bi da ostane bez još jedne NBA zvezde pred Olimpijske igre. Naravno, radi se o beku Atlante Bogdanu Bogdanoviću koji je u petom meču finala Istoka upisao rekord karijere u plej-ofu.

Ipak, Srbin je upitan o povredi kolena, odnosno da li je razlog bolje igre činjenica da se potpuno oporavio.

- Ne, isto je – kratko je odgovorio Bogdanović, čime je potvrdio da nije potpuno zdrav, te je još jednom podgrejao spekulacije da neće putovati u Japan.

Bogdanović je tokom regularnog dela sezone propustio par meseci zbog povrede, a ona nastavlja da ga muči i u završnici doigravanja. Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem prate razvoj situacije, ali sva je prilika da će selektor "orlova" Igor Kokoškov morati u napad na medalju bez sjajnog šutera.

Podsetimo, Srbija će se u polufinalu kvalifikacionog turnira za OI sastati sa Portorikom, dok je u finalu čeka bolji iz susreta Italija - Dominikanska Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading