BRANKO LAZIĆ: Poginućemo da srušimo kralja

Sport

01.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Crvene zvezde večeras (21.00, Sport klub 1) u Madridu čeka paklen zadatak u 10. kolu Evrolige. Izabranici Dušana Alimpijevića pokušaće da iznenade moćni Real i tako se pomaknu sa samog dna tabele elitnog takmičenja, u kom su vezali čak pet poraza.

Foto: Starsport
Branko Lazić

Svima u crveno-belom taboru je jasno da je potrebno pronaći rešenje za neverovatnog Luku Dončića (prosečno 19,7 poena u Evroligi) i beskompromisnom borbom ostaviti srce na terenu. Upravo to je u razgovoru za Srpski telegraf poručio kapiten Zvezde Branko Lazić.

19,7 poena postiže Luka Dončić u proseku

 

SRCE NA TEREN

- Znamo svi kakvu ekipu ima Real, svi su vanserijski igrači, ne samo Luka Dočić, koji u ovom momentu zaista prednjači svojim partijama. Kao i obično, moramo da ostavimo srce na terenu, posebno u odbrani. Timskom igrom možemo da zaustavimo njihov napad, a ja kao kapiten sam tu da dam primer. Borićemo se sigurno, poginućemo da srušimo kralja - hrabro će Lazić.

5 poraza vezala Zvezda u Evroligi

BEZ PRITISKA

- Imali smo vremena da se odmorimo i da na prvom mestu dobro treniramo. Moramo da odigramo kao tim agresivno, posebno u odbrani, ali moram da kažem da idemo tamo bez pritiska jer Real je, bez obzira na svoje probleme, uvek Real. To ne znači da ne očekujem da odigramo dobru utakmicu, ali sa druge strane, ne može da se očekuje da ovaj značajno izmenjeni tim sa puno mladih igrača pravi rezultate u novembru. Koncept Crvene zvezde je da razvija mlade igrače, potrebno je vreme, ali napredujemo kao tim.

Crveno-beli su rekli svoje, a "delijama" i svima kojima je crveno-bela boja u srcu ostaje da se nadaju čudu u prestonici Španije.

EVROLIGA RASPORED 10. KOLA

ČETVRTAK

Himki - Bamberg

Efes - Armani

Makabi - Žalgiris

Valensija - Olimpijakos

Baskonija - Fenerbahče

PETAK

CSKA - Barselona 18.00

Panatinaikos - Unikaha 20.00

Real - Crvena zvezda 21.00

Tabela Evrolige
1. CSKA Moskva 7 2

2. Olimpijakos 7 2

3. Fenerbahče 6 3

4. Panatinaikos 6 3

5. Real Madrid 5 4

6. Makabi 5 4

7. Žalgiris 5 4

8. Himki 5 4

9. Bamberg 5 4

10. Barselona 4 5

11. Baskonija 4 5

12. Valensija 3 6

13. Armani 3 6

14. Unikaha 3 6

15. Efes 2 7

16. Crvena zvezda 2 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading