IVON PORUČILA: Srpskom narodu ću dati DUŠU

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

29.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon finala otišle smo u hotel, slušale smo srpsku muziku i đuskale. Prosto, uživale, rekla je heroina finala Ivon Anderson za Srpski telegraf

RepublikaFoto: Starsport
Ivon Anderson

Srpske košarkašice, najbolja evropska reprezentacija, stigle su u otadžbinu juče oko 15 časova, a heroj finalne utakmice s Francuskom Ivon Anderson u razgovoru za Srpski telegraf otkrila je kako su ona i saigračice proslavile veliki uspeh.

Naturalizovana Amerikanka je u odlučujućoj utakmici bila iks-faktor pošto je sa 18 poena predvodila ekipu Marine Maljković do trijumfa.

- Protiv Francuske jeste bilo moje veče, ali evropska titula je uspeh cele reprezentacije, svih igračica, selektora i stručnog štaba, saveza. Posle meča smo otišle u hotel, slušale srpsku muziku, đuskale i zlatnu medalju zalile vinom. Prosto, uživale. Imale smo malo više vremena da pričamo i o drugim stvarima, a da nije košarka. Čula sam se i sa članovima porodice, svi su oduševljeni - rekla je Andersonova za naš list.

Ivon himnu naučila na Jutjubu

RepublikaFoto: Printscreen/rts
Ivon peva himnu

Poput najvećeg patriote Ivon Anderson je srpsku himnu "Bože pravde" pevala uglas s ostalim saigračicama.

- Želela sam da je naučim još pre Evropskog prvenstva. Otišla sam na Jutjub i nisam rekla saigračicama. Želela sam da ih iznenadim. Onda sam se konsultovala sa Sašom Čađo da li ispravno izgovaram reči. Ostalo je istorija - otkrila je Amerikanka.

Doček na aerodromu, gde su zlatne devojke sačekali članovi najuže porodice i nekoliko novinarskih ekipa, bio je zapravo samo uvertira za ono glavno, a to je proslava ispred Skupštine grada Beograda.

- Šta da očekujem od navijača Srbije? Moje saigračice čine sve da me pripreme. Ono što je sigurno jeste da ću učiniti sve za ovaj tim i da ću ga predstavljati na najbolji mogući način. Daću ovom narodu sve, pa i dušu, a šta god on meni da zauzvrat biću zadovoljna - dodala je Ivon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading