NENAD KRSTIĆ ZA REPUBLIKU: Košarkašice su me IZNENADILE, Marina je FENOMENALNA!

Autor:

Sport

28.06.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Krstić posle velikog uspeha.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski proslavljeni reprezentativac Nenad Krstić

Funkcioner KSS i bivši reprezentativac Srbije Nenad Krstić, u razgovoru za naš portal, čestitao je košarkašicama ogroman uspeh, osvajanje zlata na Evrobasketu, a naročito je istakao rad selektora Marine Maljković.

- Oduševljen sam uspehom, neosporno je da imaju kvalitet. Ja to gledam iz ugla muške košarke ceo život, a od kada sam u savezu uputio sam se i u žensku. Da sam očekivao zlato, nisam, ali su uz dobru pripremu napravile sjajan uspeh - rekao je Krstić za naš portal, pa dodao:

- Važan je taj pobednički duh i karakter koji imaju, a ostali mogli samo da se ugledaju na njih, pa čak i u drugim sportovima.

Krstić je posebno priznanje odao Marini Maljković.

- Dokazala je još jednom da je vrhumski stručnjak. Iznova pravi dobre rezultate, a to sve govori o njoj, kako i ljudskog, tako i stručnog ugla - zaključio je Nenad Krstić.

Podsetimo, "lavice" naredni veliki izazov očekuje već u drugoj polovini jula, kada će pokušati da se okite novim odličjem na OI u Tokiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading