PARTIZAN SE VRAĆA U EVROLIGU? Obradović ODUŠEVIO Grobare na promociji!

Autor:

Sport

28.06.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Obradović posle povratka na mesto uspeha.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/KK Partizan
Promocija Željka Owbradovića

Trofejni stručnjak Željko Obradović vratio se na klupu Partizana, a popularni Žoc je već na predstavljanju oduševio Grobare postavljenim ciljem, a to je plasman u Evroligu.

Ambicije su najveće moguće. Ja sam svestan šta znači moj povratak u Partizan. Želim da igramo Evroligu, ali ne samo godinu dana već da imamo ozbiljnu ulogu u njoj - rekao je Obradović.

Novi strateg crno-belih je istakao da je na redu ogroman posao u vidu kompletiranja rostera za narednu takmičarsku godinu.

- Čeka nas veliki posao, ali kada imaš želju onda možeš da uradiš dosta toga. Jaka je konkurencija u ABA ligi i ne želim da obećavam ništa, osim da ćemo raditi i uraditi sve što je u našoj moći da dovedemo Partizan tamo gde mu je mesto.

Na tu temu je govorio i predsednik "parnog valjka" Ostoja Mijailović.

Mi smo dobro sve odmerili. Prošla sezona je bila kakva je bila. Uprava kluba radi već na dovođenju igrača. Ambicije kluba su potpuno jasne, a siguran sam da ćemo dobiti i podršku svih činilaca koji su važni u formiranju tima - istakao je Ostoja Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading