OBRADOVIĆ ODMAH BACIO GROBARE U TRANS: U Evropi niko nije kao Partizan, osim Reala!

Autor:

Sport

28.06.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović je od ponedeljka i zvanično novi trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Na predstavljanju Željka Obradovića prvo se obratio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Pre svega čestitam Marini Maljković i našim devojkama na jučerašnjem zlatu. Povratak Željka Obradovića u klub posle 30 godina znači novu epohu za Partizan. Njegov povratak dosta znači Partizanu, ali i zemlji i Srbiji u kojoj je košarka značajan segment života. Od današnjeg dana u našoj košarci ništa neće biti isto.

Potom je reč uzeo sportski direktor Zoran Savić.

- Pre tri meseca na predstavljanju u sportskog direktora rekao sam da je ideja da potpišemo trenera koji pravi razliku. U razgovoru sa Ostojom dogovorili smo se da je Željko Obradović najbolja opcija. Svi znamo šta nam donosi i ideja nam je bila da potpišemo najboljeg mogućeg trenera. Poklopile su se sve kockice i sada počinjemo da radimo.

Na kraj je red došao i na čoveka koga su Grobari čekali skoro 30 godina, Željka Obradovića.

- I ja želim prvo da čestitam Marini Maljković i njenim devojkama na zlatu. Zahvalan sam predsedniku Ostoji Mijailoviću na šansi da se vratim u Partizan. Vratio sam se zbog onoga iznutra, zbog emocije. Pokušavao sam sve ove godine da pomognem Partizanu koliko god mogu, sada ćemo svi zajedno probati da vratimo klub tamo gde mu je mesto. Istorija ovog kluba je neverovatna, u Evropi ne postoji klub koji je dao toliko bitnih igrača evropskoj i svetskoj košarci. Jedini koji je možda u tom rangu je Real Madrid. Za mene je ova odluka bila prilično laka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading