(VIDEO) MILVOKI DEMOLIRAO ATLANTU: Janis dominirao, Bogdan podbacio

Autor:

Sport

26.06.2021

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baksi poravnali rezultat u finalu Istoka na 1-1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokumbo u akciji

Milvoki Baksi su rezultatom 125:91 (34:28, 43:17, 26:18, 22:28) savladali Atlantu na svom parketu u drugoj utakmice finalne serije plej-ofa IStočne konferencije.

Domaći tim je od samog starta bio u vođstvu, brzo se odvojio na 12:3 i do kraja meča Hoksi se ama baš ništa nisu pitali. Držali su gosti kakav-takav priključak sve do završnice druge četvrtine, kada se Milvoki serijom 20:0 odvojio na +31 (71:40). Posle toga više nije bilo povratka za Atlantu i Baksi su u laganom ritmu odigrali drugo poluvreme i rutinski su priveli meč kraju.

Najzaslužniji za trijumf Milvokija bio je Janis Adetokumbo koji je utakmicu završio sa 25 poena, a veliku pomoć mu je pružio Džru Holidej koji je ubacio tri manje.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Tre Jang sa tek 15 poena, dok je Bogdan Bogdanović meč završio sa osam koševa, četiri asistencije i jednom ukradenom loptom.

Posle ove utakmice, serija se sada seli u Atlantu, a naredni meč se igra u noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading