KK Partizan vratio jednog od najboljih igrača KLS

Autor:

Sport

30.11.2017

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak Samarda Semjuelsa, nedolazak najavljenih pojačanja i povrede nekolicine igrača, primorale su trenera Partizana Miroslava Mutu Nikolića da sa pozajmice vrati jednog od najboljih igrača Košarkaške lige Srbije.

RepublikaFoto: Media Pro/Mornar
Miroslav Nikolić

Pred gostovanje u Podgorici, sa crno-belima trenira Nikola Tanasković, koji na dvojnu registraciju igra za subotički Spartak.

- Morao sam da povučem Nikolu Tanaskovića iz Spartaka da bismo mogli da radimo normalno, da malo popunimo redove. Imamo i Slobu Jovanovića na dvojnoj licenci, u OKK Beogradu, ali i on je povređen - rekao je Nikolić za "Sportski žurnal".

Centarska linija crno-belih je desetkovana, jer osim pomenutog Semjuelsa, Nikolić ne može da računa na povređene Obrada Tomića i Đoku Šalića, a po posebnom režimu radi i kapiten Novica Veličković.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Tanasković ove sezone za Spartak u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno beleži 17.4 poena i 9.7 skokova po utakmici.

Partizan nije postigao dogovor sa Radetom Zagorcem, a Nikolić i dalje smatra da su ekipi potreban pojačanaja.

- I dalje stoji da su nam potrebna dva pojačanja, ali ništa se ne dešava. Moramo da osvežimo ekipu. Sada od iskusnih imamo samo Veličkovića, a pritom su nas i povrede desetkovale. I zato je potrebno da se pojačamo - ističe Nikolić za "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading