(VIDEO) KLIPERSI SE UHVATILI ZA SLAMKU SPASA: Posle ovoga, sledi DRAMATIČNA završnica finala Zapada

Autor:

Sport

25.06.2021

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Klipersi su prepolovili prednost Finiksa u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Džordž i Kris Pol

Klipersi su na svom terenu savladali Sanse sa 106:92 (29:21, 17:27, 34:21, 26:23) i tako smanjili zaostatak u seriji na 2-1.

Domaći tim je bolje otvorio meč, odigrao sjajnu prvu četvrtinu, ali je potom Finiks uzvrati oistom merom u drugoj i na poluvreme su gosti otišli sa 'plus dva'. Međutim, u trećoj deonici je ekipa iz Los Anđelesa odigrala fenomenalno, odlepila se na dvocifrenu razliku, koju je u poslednjih 12 minuta rutinski sačuvala.

Najzaslužniji za pobedu Klipersa bio je Pol Džordž koji je meč završio sa 27 poena, 15 skokova i osam asistencija. Efikasan je bio i Redži Džekson koji je dodao 23 poena, dok je Ivica Zubac upisao 15 koševa i 16 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani je prednjačio Diandre Ejton sa 18 poena i devet skokova, a Devin Buker i Kris Pol (12 asistencija) su ubacili po 15, ali uz slabe procente šuta.

Naredna utakmica finalne serije Zapadne konferencije igra se u noći između subote i nedelje, takođe u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading