BOBI DOMINIRAO, ORLOVI POBEDILI: Srbija bolja od Meksika u generalnoj probi pred POHOD NA OI!

Autor:

Sport

23.06.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije je odigrala poslednji meč pred olimpijski kvalifikacioni turnir protiv selekcije Meksika i slavila rezultatom 81:77.

RepublikaFoto: Kss.rs
Srbija - Meksiko

Košarkaši Meksika su bolje ušli u meč, tokom prvog kvartala su bili konstantno u vođstvu, pre svega zahvaljujući šutu sa dostance, pa su posle prvog perioda imali četiri poena prednosti 17:21.

Iako je u većem delu prvog poluvremena bila u minusu, serijom u finišu druge deonice Srbija na odmor odlazi sa prednošću 45:43, naviše zahvaljujući srpskom gorostasu Bobanu Marjanoviću!

Naši košarkaši su u potpunosti uspeli da zatvore protivnike u trećem kvartalu, Marjanović je nastavio sa sjajnom partijom, ali Meksikanci sa serijom 10:0 uspevaju da smanje prednost izabranika Igora Kokoškova i posle treće četvrtine stignu na samo šest poena zaostatka 63:57.

 

 

Raspucali su se "orlovi" u poslednjoj četvrtini, igralo se u serijama, mogla je razlika da ubedljivija, ali ono što je najbitnije je da Srbija ide u dobrom raspoloženju u pohod na Tokio.

Najefikasniji u našem timu je bio Boban Marjanović sa 20 poena i 9 skokova, Jović je dodao 8, a Dobrić 7 poena. U poraženom timu Mendes je postigao 18.

Ovo je bila poslednja provera "orlova" za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre čiji su domaćini od 29. juna do 4. jula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading