OVO NE VALJA! Srbija oslabljena pred Tokio, još jedan OTKAZ!

Autor: Republika

Sport

21.06.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija neće moći da se uzda na Nemanju Nedovića tokom ovogodišnjih reprezentativnih aktivnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nedović i Miloš Teodosić

Nedović je priznao da oseća i dalje posledice korone koju je preležao i neće biti u potpunoj formi za kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, koje se održavaju u Beogradu:

- Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport - rekao je Nedović.

- U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban - zaključio je Nedović.

Do sada su otkazali Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Alen Smailagić, čeka se odluka Bogdana Bogdanovića koji još čeka kraj plej-ofa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jjj

21.06.2021 20:13

a svaki dan da izlazi i da sljoka sa onom njegovom manekenkom, moze....

Prda

22.06.2021 06:38

Strasno mi zao zbog svih tih otkaza. Kada ce i slina.