OGLASIO SE KOKOŠKOV: Selektor progovorio o Đorđeviću posle DOMINACIJE protiv Grka!

Autor:

Sport

20.06.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija protutnjala kroz Atinu.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Igor Kokoškov

Košarkaši Srbije upisali su i treću pobedu na Akropolis kupu, ovoga puta nad Grčkom, a selektor "orlova" Igor Kokoškov bio je zadovoljan partijom svojih izabranika, a dotakao se i reči bivšeg stratega Aleksandra Đorđevića.

Čestitke momcima, njima idu zasluge uvek. Identitet ove grupe, uvek smo tako igrali, dugi niz godina. Borbenost, pristup, fizikalnost, profesionalizam i energija koja se nikada nije dovodila u pitanje. Mi smo to uvek kontrolisali, visoku energiju i motiv nikad nije izostajao. Večeras smo imali dosta izgubljenih lopti, nismo odgovorili na njihovu fizikalnost, 12 izgubljenih u prvom poluvremenu. Raduju asistencije, igramo nesebično. Igramo jedan za drugog. Dobra energije. Pričao je o tome i Saša Đorđević kao selektor. Momci su pravi. Ponosan sam sa tog aspekta - kazao je Kokoškov posle utakmice. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saletov duh još uvek među "orlovima"

Trenera Fenerbahčea, kao i celu naciju, posebno raduje činjenica da se niko nije povredio tokom duela sa Portorikancima, Meksikancima i Grcima.

- Odigrali smo tri utakmice u četiri dana, imali jedan kontakt trening. Oporavili smo igrače i fizički i mentalno, bili su u ovome što radimo. Psihička priprema je bila impresivna, zaboravili su na dugu sezonu. Taktički su dosta usvojili, apsorbovali, izgledali smo kao tim na ovom nivou - zaključio je Kokoškov.

Srbija će u Beogradu odigrati još jedan prijateljski meč protiv Meksika, a onda će uslediti kvalifikacioni olimpijski turnir u prestonici Srbiej za odlazak na Igre u Tokio (29. jun - 5. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading