PETOGODIŠNJI UGOVOR: Srbin potpisao za BULSE!

Autor:

Sport

20.06.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašao svoju sreću u Austriji.

RepublikaFoto: Starsport
Bjelica, Krstić, Anđušić i Bogdanović

Nemanja Krstić je potpisao petogodišnji ugovor sa Kapfenberg Bulsima!

Bivši srpski reprezentativac bio je jedan od najboljih košarkaša austrijskog kluba, zbog čega su čelnici odlučili da mu ponude ugovor na pet godina, što je Krstić oberučke prihvatio.

Krstić je bio jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša, a svoj potencijal pokazao je u Megi. Posle sjajnih partija dobio je mesto u reprezentaciji Srbije na EP u Sloveniji.

Ipak, posle toga kreće njegov pad. Posle Mege igrao je u Igokeii i Mornaru, a onda je 2017. godine potpisao za Kapfenberg Bulse. Bio je jedan od najboljih igrača u pohodu na duplu krunu i ostavio je sjajan utisak. Posle osvojenih trofeja je napustio Austriju i vratio se u domovinu. Igrao je za Dinamik i Novi Pazar, potom za mađarski Solnok da bi se prošlog leta vratio u Kapfenberg gde su ga upamtili po dobrom.

Odigrao je sjajnu sezonu u Austriji, a u klubu su prezadovoljni njegovim partijama.

- Nemanja je naš ključni igrač. Nema dana u kojem on ne daje 100 odsto sebe. Uvek je tu, uvek spreman da se podredi timu. Svima je jasno da je najbolji igrač u ligi. A sada se nadamo da će igrati sa još više samopouzdanja zahvaljujući novom ugovoru. To što je prihvatio da potpiše ugovor na pet godina je senzacionalna stvar za nas - rekao je Mihael Stepvajzer, direktor Kapfenberg Bulsa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading