KO JE OVDE LUD?! Milica Dabović NIKAD ŽEŠĆE oplela po Marini Maljković - potpuno VAN SEBE!

Autor:

Sport

20.06.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je u četvrtfinalu EP, a Milica ima zamerke.

RepublikaFoto: Starsport
Milica Dabović i Ana Dabović

Košarkašice Srbije startovale su sa tri pobede na Evropskom prvenstvu, u nedelju je pala i Crna Gora, ali bivši kapiten naše selekcije Milica Dabović iznela je niz kritika na račun selektora, Marine Maljković.

Naime, Milici je zasmetao način na koji Maljkovića raspodeljuje minutažu, a naročito je nezadovoljna smanjenom ulogom koja je namenjena njenoj sestri.

- Mozda me mnogi ovog puta budu bolje razumeli, Dabovic dve sjajne sezone ove godine osvojen kup Sada igra 2 minuta, Butulija dve godine bez kluba ne zanima je danas ima air ball (nemam nista protiv devojke) ali 15 minuta i ode na Olimpijadu? Da, ja sam luda!! - napisala je Milica Dabović na svom Tviter profilu. 

Podsetimo, ona već duže vremena žestoko kritikuje rad Maljkovićeve na društvenim mrežama, a evidentno je da je ne zaustavljaju ni sjajne igre Srpkinja na kontinentalnom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading