DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Kao Lojd - Zvezda dovodi NAJVEĆE letnje POJAČANJE?!

Autor:

Sport

18.06.2021

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji, crveno-beli naciljali sjajnog Amerikanca-

RepublikaFoto: Starsport
Džordan Lojd tokom finala ABA lige Crvena zvezda - Budućnost

Crvena zvezda radi na sastavljanju tima za narednu sezonu, a na meti kluba sa Malog Kalemegdana nalazi se krilni centar Derik Vilijams (30).

On je minulu sezonu proveo u Valensiji, odakle je prošlog leta među crveno-bele stigao i Džordan Lojd, nova akvizicija Zenita.

Vilijams je u Evropi igrao i za Fenerbahče i Bajern, gde je uspešno sarađivao sa Dejanom Radonjićem. Amerikanac je sa Bavarcima osvojio Bundesligu, a u Nemačkoj je prosečno beležio preko 13 poena po utakmici.

Američki as je, pre dolaska na stari kontinent, sakupio zavidno NBA iskustvo, a "preko bare" nastupao je za Minesotu, Sakramento, Njujork, Majami, Klivlend i LA Lejkerse.

Grčki novinar Hristos Harpidis piše da je blizu Zvezde, a nema sumnje da bi Vilijams bio ogromno pojačanje za ekipu koja je u prethodnoj takmičarskoj godini stigla do "triple krune".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading