LUDI PREOKRET ATLANTE ZA VELIKI BREJK: Filadelfija prokockala 26 poena prednosti, loše veče Bogdanovića!

Autor:

Sport

17.06.2021

05:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Atlante su poveli sa 3:2 u seriji protiv Filadelfije pošto su u petom meču bili bolji sa 109:106, posle neverovatnog preokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loše veče Bogdanovića u pobedi Atlante

Domaćini su potpuno dominirali protiv Atlante pune tri deonice, vodili i 26 razlike, a onda su gosti opustili ruku, uveli meč u neizvesnu završnicu i na kraju na krilima Treja Janga došli do velikog brejka.

Ovo definitivno nije bila utakmica Bogdana Bogdanovića, nije ga hteo šut, ušao je u problem sa faulovima, pa ih je zabeležio pet na oko pet minuta pre kraja treće deonice. Srpski košarkaš je završio utakmicu sa šest poena, tri skoka i jednom asistencijom. Šutirao je 0/4 za tri i 3/9 iz igre.

 

 

Najefikasniji u preokretu Atlante bili su Trej Jang sa 39 i Kolins sa 19 poena i 11 skokova. Sa druge strane blistali su Džoel Embid sa 37 poena i 13 skokova i Set Kari sa 36 poena i sedam skokova.

Los Anđeles Klipersi su igrali bez najboljeg igrača Kavaja Lenarda i na kraju poveli sa 3:2 u seriji protiv Jute Džez 119:111.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Juta je nestvarno šutirala u prvom poluvremenu, ubacila sve što je bacila ka košu, a Klipersi su iskusno prvo održavali razliku na pristojnoj cifri, a onda i osetili pad u šutu domaćeg sastava i rešili ovaj veoma važan duel u svoju korist.

U poslednja dva minuta Klipersi su ušli sa četiri poena prednosti, a Donovan Mičel je održavao svoj tim u igri, ali su Klipersi uspeli da stignu do važne pobede!

Džordž je meč završio sa 37 poena, 16 skokova i pet asistencija. Džekson je ubacio 21, Moris 25, a Man 13 poena. Kod Jute su najbolji bili Bogdanović sa 32, Mičel sa 21 i Rudi Gober sa 17 poena i 10 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading